Projekter

Tilbage på bloggen

Ny side, nyt design, ny motivation skulle der til. Der er flere søde mennesker der har spurgt om jeg ikke snart vendte tilbage. Og ved at give mig selv et ordenligt los bagi (på en kærlig måde, selvfølgelig) – efter lidt over et års pause – er jeg nu tilbage på bloggen. Jeg har valgt at ændre en lille smule fokus på bloggen. Udover madopskrifter, kommer jeg til at blogge lidt mere generelt om det der inspirer mig og det jeg kaster mig ud i; så som mine voksende grønne(re) fingre, frivilligprojekter og tanker om hvordan man kan leve mere bæredygtigt. Jeg håber, at i stadig vil følge med!

Billedet er taget fra i sommers. I et krydderurte bed i min mors have var der mindst 5 forskellige arter af bier, der havde noget så travlt med at befrugte og samle pollen. Fantastiske bier, hvad skulle vi dog gøre uden dem?

grønnerehilsner

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Sine Smed
  29. oktober 2015 at 15:54

  Dejligt at du er tilbage på bloggen. vil glæde mig til at følge med fremover.

  • Besvar
   Mo Andersen
   3. november 2015 at 21:17

   Hej Sine,

   tak for din søde kommentar. Dejligt at du vil følge med!

   Grønnere hilsner
   Mo

  Skriv en kommentar