Projekter

World Vegan Day 2015

Det er nu ved at være tradition for Mad med Medfølelse (Danmarks Veganske Forening) at deltage til World Vegan Day (eller på dansk: International Veganerdag). Fejringen af veganisme i Danmark var arrangeret af Mad med Medfølelse i både København, Odense, Århus og Aalborg. Derudover var andre foreninger, der deler tankesættet omkring vegansk livsstil, inviteret; heriblandt blandt andet Dansk Vegetarforening, Anima, Dyrenes Alliance, Go Vegan osv.. Dagen var en fest med masser af smagsprøver, opskrifter, information og højt humør! Da jeg bor i København, var jeg en del af teamet inde på Nytorv hvor vi stod i København. Der kom så mange fantastiske mennesker forbi i alle aldre – veganere såvel som ikke-veganere – med åbent sind, nysgerrige og et smil på læben. Her er lidt billeder fra dagen:

vegetardag20153

Fantastisk gavekurv med lækre sponsorerede sager fra bl.a. Soy4You, Naturli, Aarstiderne, Superbrugsen, Anima og Hurraw!. For at vinde kurven skulle man tippe en (noget svær) 13’er. Her ses den glade vinder:

vegetardag20159

vegetardag20154

vegetardag20158

vegetardag20152

Al maden der blev serveret i Mad med Medfølelses bod var sponsoreret af Aarstiderne og SuperBrugsen Nørrebrogade. En stor tak til dem, der var med til at gøre dagen til en succes.

vegetardag20155

vegetardag20157

Søde frivillige fra Mad med Medfølelses team.

vegetardag20156

I dagens anledning havde jeg lavet en kidneybønnehummus til at dele ud som smagsprøve. Mange roste den og det virkede til at rigtig mange synes godt om den. Find opskriften lige her.

De øvrige opskrifter fra dagen vil snarest blive uploadet på Mad med Medfølelses facebookside lige her.

Ses vi næste år?

grønnerehilsner

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Kidneybønnehummus med soltørredetomater – Grønnere
    3. november 2015 at 21:15

    […] lavede denne hummus til World Vegan Day, og vil i den forbindelse gerne sige tak til Superbrugsen Nørrebrogade, der havde sponsoreret […]

  • Skriv en kommentar