Mad

Frokost toast

Dette er egentlig ikke en decideret opskrift, men nærmere for at vise, hvad jeg kan finde på at bruge min hjemmelavede pesto og ostesauce til. Jeg elsker alt der knaser! Og det gør toast – og mulighederne for fyld er uendeligt. De fleste kender nok til den klassiske pariser toast med ost og skinke. Selvom jeg spiser hverken af delene, holder det mig ikke fra at nyde en god toast. Jeg kommer spreads, hummus, pesto, sennep, ostesauce osv. i sammen med grillede grøntsager, crunchy tofu, stegte svampe osv. i. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser.

I denne toast er der pesto, ostesauce, en rest squash-tomat ret fra aftensmaden og snittede cornichoner i. Brødet er noget fuldkorns-fiber toast købt i Netto fra minimum. Det er så simpelt og tager ingen tid når man har alle ingredienserne i sit køkken.

Hvad kommer du i din toast?

grønnerehilsner

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar