Inspiration

DIY: Avocadotræ update

Se lige hvor meget mit avocadotræ er vokset! Den stor trives – så meget at den har slået to grene til hver sin side. Jeg har faktisk aldrig trimmet den. Den har bare fået lov til at vokse. Efter at jeg tog dette billede, har jeg plukket en del af de nederste blade af. Dog er jeg stadig lidt i tvivl om, hvor meget den skal trimmes. Den bruger jo rigtig mange kræfter på sine blade.

Det er utrolig nemt at dyrke sit eget avocadotræ (se hvordan du gør her), hvis man blot har en god portion tålmodighed. Det er ikke alle af de spirede avokadosten, som jeg har fået til at vokse som denne, da det ikke kun kommer an på ens egne vandings- og pasningsevner, men også om stenen i sig selv er stærk nok til at spire. Men jeg synes det er virkelig sjovt at eksperimentere med, og det glæder mig at se når et af mine spiringsprojekter lykkedes.

Har du prøvet af spire et avokadotræ? Det kunne være sjovt at høre andres erfaringer!

grønnerehilsner

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar