Inspiration

Fredagsfråder uge 40

På trods af at fredagsfråder er et forholdvist nyt koncept, fik jeg lyst til at ændre lidt på det i denne uge. Jeg bruger selv instagram enormt flittigt (se min profil her), både til at dele min egne kreationer, men mest til at blive inspireret af andre. Der er så mange fine instagramprofiler fra hele verden fyldt med inspiration og opskrifter, at jeg tænkte jeg ville dele nogle af mine yndlings profiler. De er ikke nødvendigvis veganske, da jeg er en total sucker for flotte madbilleder.

linda1. @Linda_Lomelino

Den skønne svenske Linda Lomelino uploader de flotteste billeder – oftest af søde sager og (sjovt nok) med et meget svensk look, som jeg synes er så skønt.

Find hendes instagramprofil her.

curle

2. @Curlewanddragonfly

Kerstin’s instagramprofil er endnu en af mine yndlings. #veganfoodporn indeed! Fyldt med masser af billeder af lækker plantebaseret mad. Og dette billede mindede mig om hvor super simpelt og lækkert ærtesuppe smager. Mon ikke jeg snart skulle lave mig sådan en portion. Mmh..

Find hendes instagramprofil her.

adam

3. @AdamKenworthy

Den utrolig dygtige plantebaserede kok Adam Kenworthy’s instragram er fyldt med flotte billeder og videoer der garanterer, at mundvandet begynder at løbe. Og så er han ret aktiv i stories – åh jeg kommer helt til at savne New York!

Du kan følge hans instagramprofil her.

rit

4. @Ritaserano

Faverig, plantebaseret, varierende, sæsonbetonet mad er hvad man får på Rita Serano’s instagramprofil, hvilket er nogle af grundende til at jeg følger hendes profil. Og så tager hun så flotte billeder af det!

Du kan følge hendes instagramprofil her.

andrr

5. @andrrresky

Andrey Tulsky er en virkelig dygtig russisk madfotograf som jeg er begyndt at følge for nyligt. Hans billeder er så flotte, og fortæller alle sin helt egen historie, som jeg virkelig beundrer.

Du kan følge hans instagramprofil her.

Har du nogle yndlings instagramprofiler du følger?

grønnerehilsner

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar