Inspiration

Fredagsfråder uge 41

Kender du til foodgawker.com? Der er fyldt med lækre opskrifter – især i den veganske kategori. Jeg bruger rigtig tit foodgawker til inspiration, og derfor er denne uges fredagsfråder 3 opskrifter, som jeg synes så særligt interessante ud. Rigtig god fredag derude!

Tempeh Hash with Brussels Sprouts

1. Tempeh hash with brussels sprouts

Jeg eksperimenterer egentlig sjældent med tempeh, da det ikke er lige er det nemmeste produkt at få fingre i her i Danmark. Og det er lang tid siden, at jeg har spist rosenkål, efter jeg fik serveret en virkelig dårlig sandwich med dem i. Men med denne ret får jeg lyst til at lave om på det. Dét må blive næste weekendsprojekt!

Du kan finde opskriften her.

Easy vegan thai twice baked sweet potatoes made with coconut cream and homemade peanut sauce

2. Vegan thai twice baked sweet potatoes

Jeg er helt vild med søde kartofler! Og er meget begejstret for, at flere og flere supermarkeder sælger en økologisk variant af dem. Jeg har før spist søde kartofler med en spicy peanubuttersauce, så jeg er sikker på, at den her opskrift, vil være en sand vinder. Altså jeg mener, dobbelt bagt? Det kan kun smage godt!

Du kan finde opskriften her.

Grönsaksbullar Swedish Vegan Meatballs

3. Grönsaksbullar

Svenske grönsaksbullar lavet af kikærter mmmh! Retten minder mig lidt om boller i karry, så jeg tænker, at de her bullar, kunne være sjove at eksperimentere med til netop dét formål.

Du kan finde opskriften her.

grønnerehilsner

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar