Mad

Frokostskål med crispy tofu

Inspireret af Buddha bowls – en skål fyldt med så meget grønt og godt, at toppen skal minde om Buddhas runde mave. Der er ingen regler for hvad man kan komme i sin skål, men her vil jeg alligevel give et bud på hvordan sådan en skål kan se ud. Et godt trick til at lave nemme fantastiske frokostskåle er at have en masse små rester i køleskabet. Eks. en rest linser/quinoa/bulgur, forskellige grøntsager, grøntsagsdeller eller falafel fra fryseren, bønner på dåse osv.. Og så en god dressing til at sætte prikken over i’et!

budhhabowl2

Ingredienser:

  • Kogte nudler
  • Agurk skåret i skiver
  • Ristede edamamebønner
  • Fintsnittet spidskål
  • Peberfrugt skåret i strimler
  • Crispy marineret tofu
  • Fintsnittet forårsløg
  • En avokado skåret i skiver
  • En masse tahindressing
  • Lidt frisk basilikum

Hvad plejer du at komme i din skål?

grønnerehilsner

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar