Projekter

Grønnere x Sustain Daily

Den opmærksomme læser har formentlig opdaget, at de er sket en lille ændring af udseendet her på bloggen. Fra i dag af er Grønnere nemlig officielt en del af det webmagasinet og bloggernetværket Sustain Daily. Sustain Daily har bæredygtighed i hovedsædet, og jeg har af den grund begejstret fulgt med fra sidelinjen siden starten. Derfor er jeg enormt beæret og stolt over, at jeg nu er en del af dette fantastiske netværk, med plads til mangfoldighed under bæredygtighedens paraply. Med det amerikanske valgs udfald, er der i dag endnu højere grad brug for, at vi står sammen og kæmper for miljøet, vores medmennesker, dyr og den verden vi lever i.

Hvis du nu ikke kender Sustain Daily, synes jeg bestemt du skal klikke dig derind og blive overvældet  af lækre artikler og inspiration. Og klik også gerne inde på de andre bloggere i netværket, ved at klikke på deres navn i den grå hovedlinje.

sustaindaily

grønnerehilsner

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar