Mad

Sandwich med aubergine, pesto og hummus

Det er lige på grænsen til, om man kan kalde denne sandwich for en opskrift. Men jeg laver ofte sandwich, ud af hvad jeg nu har i køleskabet, så jeg ville gerne vise et bud på, hvordan sådan en kan se ud. Jeg er især glad for at stege aubergineskiver på en pande og komme dem i min sandwich. Auberginen kan nemlig krydres, og bliver så lækker blød, som er en god kontrast til lidt fintsnittet kål og cornichoner. Og så skal en sandwich altså også være lidt snasket i min verden, derfor kommer jeg altid forskellige spreads i. Hummus er en klassiker, men at smøre den ene skive af brødet med en slags spread og den anden skive med en anden slags – så snakker vi! Jeg havde en lækker portion af min hjemmelavede pesto, men alt slags spreads kan gøre sig. Og den her sandwich er bestemt ikke en tosset smagskombination.

Sandwich med aubergine, pesto og hummus

 • 4 skiver ristet sandwichbrød
 • 6 skiver aubergine stegt på en pande med olie og krydderier
 • Pesto
 • Hummus
 • Kål, salat eller spinat
 • Cornichoner

Tip: Aubergine kan nogle gange godt være lidt bitter. Dette kan undgås ved at komme lidt salt på skiverne og lade dem trække med saltet på i ca. 15 minutter, hvorefter de skyldes rent for salt og den bitre saft, der ligger som vanddråber på skiverne.

grønnerehilsner

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Lisbeth Julieane
  15. maj 2017 at 12:20

  Hvor lyder det lækkert… og sikke en fin blog, som jeg ikke har besøgt før;o)

  • Besvar
   Mo Andersen
   23. august 2017 at 12:51

   Hej Lisbeth

   Tusinde tak for din kommentar, jeg kendte heller ikke til din blog; hvor er den fin! Den er straks bogmærket 🙂

  Skriv en kommentar