Steder og oplevelser

Jeg er i New Zealand

Og før det var jeg i Australien. Derfor er der pt. ret stille her på bloggen, da jeg er løbet tør for opskrifter at dele ud. Men jeg er her stadig, bare på den anden side af kloden, og jeg har det skønt! Jeg rejser rundt og arbejder frivilligt indimellem igennem en side kaldet workaway. Indtil videre har det betydet at stå op kl 5 op morgenen og arbejde med rescue dyr hele dagen på et farm sanctuary, arbejdet med og lært om permakultur, arbejdet som vegansk kok to forskellige steder og lært om forskellige madkulturer fra fantastiske kokke rundt omkring.

Jeg er lige nu i New Zealand i et helt fantastisk backpacker fællesskab med de dejligste hippie vibes, katte og vegansk mad. Jeg arbejder 4 timer om ugen, og har 3 dages fri til at udforske den flotte natur hernede. Om 2 uger skal jeg rejse rundt på sydøen i 20 dage og blive endnu mere fascineret af det her alt for smukke land. Og derefter tilbage til Australien igen og finde ud af hvad jeg så vil.

Så det er det jeg laver, og det er det der er skyld i den her stilhed. Når jeg engang vender hjem til det Danske land, bliver der meget mere blogging. Men for nu nyder jeg ikke at sidde for meget ved min computer, men i stedet at opleve alt det verden har at byde på (cheesy, I know, men hva’ faen’).

Jeg håber at i har det skønt der hjemme og hvis du har lyst til at følge min rejse lidt mere, så er jeg langt mere aktiv på min instagram, så her får i lidt billeder derfra:

Pretty damn windy at the top 💨

A post shared by Mo Andersen (@groennere) on

Harvesting amaranth and learning about permaculture ✌

A post shared by Mo Andersen (@groennere) on

 

 

Relateret indhold

8 kommentarer

  • Besvar
    Sine
    14. april 2017 at 11:41

    Dejligt at høre at du får nydt din tur i Australien! Er sikker på du finder en masse nye idéer og inspiration, bloggen og dine læsere skal nok vente på dig. 🙂

    • Besvar
      Mo Andersen
      16. april 2017 at 3:04

      Tusinde tak for din søde besked Sine! Ja her er så skønt og enormt inspirationsgivende. Dejligt at vide at du i hvert fald stadig følger med 🙂

  • Besvar
    Bettina
    10. maj 2017 at 17:55

    Hej Mo.
    Bliver helt misundelig når jeg hører, at du er i Australien og New Zealand.
    Jeg har selv backpaket rundt i begge lande for en del år siden, og det er virkelig noget af det bedste jeg har gjort. Havde en helt fantastisk tur, som det også lyder til, at du har 🙂
    Det lyder rigtig spændene med det frivillige arbejde, som du laver. Det håber jeg, at du vil fortælle mere om, når du engang kommer til tasterne igen.
    Nyd den smukke natur 🙂
    Mange hilsner
    Bettina

    • Besvar
      Mo Andersen
      23. august 2017 at 12:55

      Hej Bettina

      Tak for din søde hilsen, beklager det sene svar. Jeg havde en helt fantastisk tur!
      Og ja det kunne måske være en idé at skrive om det frivillige arbejde. Jeg så lige på din blog omkring velgørenhed og blev vildt inspireret. Så tak for lige at smide en kommentar min vej 🙂

  • Besvar
    5 ting jeg har lært af at rejse alene ⋆ Grønnere
    18. september 2017 at 11:32

    […] starten af januar kastede jeg mig ud i verden for første gang på egen hånd. Jeg har før rejst alene og besøgt venner rundt omkring i verden, men dette var nyt; et fremmed […]

  • Besvar
    Workaway: Frivilligt arbejde i udlandet ⋆ Grønnere
    25. september 2017 at 14:51

    […] jeg skrev om, at jeg var i New Zealand, nævnte jeg at jeg arbejdede frivilligt igennem en side kaldte Workaway. Dette har enormt mange […]

  • Besvar
    Projekt: Kombucha ⋆ Grønnere
    27. september 2017 at 10:19

    […] ser alt andet end appetitlig ud, men kombucha er i min verden helt fantastisk. Jeg drak det meget på min rejse, især i Australien og Californien, og har savnet det enormt meget herhjemme. Ved hjælp af en […]

  • Besvar
    Nyt hjem til SCOBY ⋆ Grønnere
    24. oktober 2017 at 16:00

    […] lyder måske helt skørt, men jeg hilser  på den, og kigger til den hver gang jeg er i køkkenet. Da jeg var i Australien og lavede workaway på et øko-resort og permakultur sted, lærte jeg af en af de ansatte at sende “good vibes and love” til sin kombucha hver […]

  • Skriv en kommentar