Steder og oplevelser

Konkurrence SLUT: Pure Perfumes – dansk, vegansk og skånsom

reklame | for konkurrencen, se detaljer nede i bunden.

Jeg blev kontaktet af Pure Perfumes, som er et nyt dansk parfume brand, der gerne ville sende mig lidt af deres nye parfume til at prøve af. Dette sagde jeg ja tak til, da jeg synes, at konceptet lyder rigtig godt. Det er et parfumeprodukt, der er  100% fri for animalske ingredienser eller biprodukter, og samtidig er lavet helt uden alkohol (ethanol), ftalater og sulfater, der mistænkes for at være hormonforstyrrende, og kan virke lidt voldsomme på nogle hudtyper.

Ærligt indrømmet, er jeg ikke den store parfume bruger. Jeg har i lang tid haft en  lille stik af Pacificas lavendel parfume, som jeg har været rigtig glad for, da den er mild i duften og holder vildt længe. Så jeg blev positivt overrasket da jeg modtog Pure Perfumes, da de har meget det samme koncept, men adskiller sig ved at være alkoholfri og danskproduceret. To punkter jeg synes er enormt vigtige. Man skal nemlig være noget betænksom med at bruge parfume, da man kan udvikle parfumeallergi. Og så er det et mere bæredygtigt produkt at vælge, da parfumen er mere lokalproduceret, og dermed ikke skal transporteres så langt. En af de bedste ting ved Pure Perfumes er størrelsen – det er så smart! Den fylder ingenting. Den kan nemt komme med i tasken, så du kan have den med på farten. Og selvom det lyder til at 10 ml. parfume ikke er meget for 394,95, skal jeg hilse og sige at der går lang tid før du får brugt den op. Den rulles nemlig på som en deo roll on. Så du styrer helt selv hvor meget parfume du kommer på.

Men hvis der ikke er alkohol i, hvad er parfumen så lavet af tænker du nok? Det var hvert fald et af mine spørgsmål til Pure Perfumes. De er i stedet lavet af olier, og skulle derfor være mere milde ved huden. Dog vil jeg gerne understrege, at det ikke betyder, at man ikke kan få en allergiskreaktion eller parfumeallergi. Hud er forskelligt og reagerer på forskellige ting. Jeg har ikke oplevet nogle negative reaktioner med Pure Perfumes, men det har jeg heller ikke gjort med Pacificas, der er lavet med alkohol.

Jeg har nu prøvet de parfume prøver jeg har fået og er imponeret over hvor stor diversitet der er i duftene. Min yndlingsduft har været Madame. Men da jeg har fået en stor parfume af Lust Bomb og mandeduften Creed, tænkte jeg at jeg gerne ville dele ud af godterne til jer læsere. Derfor kan du vinde de her to parfumer på min instagram lige her, hvor du også kan læse lidt mere om hvordan du deltager (OBS: Konkurrencen er slut).

Konkurrence – er nu slut | November er min fødselsdagsmåned, så derfor har jeg en lille gave til jer 🎁 Jeg har nemlig fået lov til at teste nogle parfumer af fra @pureperfumesdk som jeg har skrevet mere om på bloggen (link i bio). Parfumerne er disse fine dansk produceret 100% veganske parfumeolier uden alkohol (ethanol) der nemt lige kan tages med i tasken og på farten. Og det bedste er at jeg har fået lov til at dele dem med jer! 👐 Du kan blive den heldige ejer af 1 stk. Lust Bomb til kvinder der dufter af blomster og er lækker frisk. Og 1 stk. Creed til mænd, som jeg bedst kan beskrive at den bare dufter dejligt meget af mand 🙈 For at deltage skal du: • følge min instagram, hvis du ikke allerede gør det • smide et like og en kommentar, så jeg ved du er interesseret Konkurrencen er kun for dem der bor indenfor landets grænser og slutter onsdag d. 8. november ❤ #vegan #konkurrence #giveaway #madmedmedfølelse #vegansk #gratis #vind

A post shared by Mo Andersen (@groennere) on

Er du nysgerrig på priser, dufte eller generelt hvad Pure Perfumes har at tilbyde kan du besøge deres hjemmeside lige her.
Et lille tip: Jeg synes det er vildt smart at man kan købe en lille parfumeprøve til 34,95 inden man investerer i en stor parfume.

 

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar