Mad

Amsterdam: Dutch Weed Burger Joint

Her er endnu en af mine små veganske café fund, på min seneste tur til Amsterdam.  Man kunne være fristet til at tro, at denne burger indeholder hamp. Men bare rolig, du bliver ikke skæv af at spise en burger her. “Weed” henviser i denne sammenhæng til “seaweed”, altså tang. Det er en lille hyggelig café på en rolig side gade, i fin gåafstand fra de 9 gader. Det er nok lidt koldt nu at sidde ude, men hvis vejret er til det, vil jeg helt klart anbefale en plads udenfor.

Jeg var rigtig tilfreds med burgeren. Den var nem at spise, tilpas snasket og rigtig god idé at få lidt kimchi i (det skal man selv tilføje). Den fungerede rigtig fint som en mættende frokost, uden at man følte sig helt bombaderet bagefter. Jeg kunne dog ikke smage noget tang som sådan, selvom farven på bollen i den grad bar præg af det. Hvis jeg husker rigtigt, kommer tangen forholdvist lokalt fra havet ved Hollands kyst. Det er da lidt sejt? Jeg har glemt prisen, men husker den til omkring de 10 euro. Og hvis man ikke vil spise den på stedet, er det muligt at få alt som take-away.

Min søsters kæreste bestilte nogle pomfritter, som der ikke var meget særligt ved – meget typiske pomfritter, som man kender dem. Dem der sad ved bordet ved siden, af havde bestilt nogle hotdogs, og de så vildt gode ud! Ellers er der ikke meget andet på menuen, andet end lidt kage og drikkevarer. Hele menuen er 100% plantebaseret/vegansk. Og udover deres egen café, kan man også få sig en weed burger andre steder i byen (se mere på deres hjemmeside her).

Adresse: Nicolaas Beetsstraat 47, 1053 RJ Amsterdam

 

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar