Mad

Amsterdam: Vegan Junk Food Bar

Endnu et fund fra min seneste tur til Amsterdam. Navnet lever i den grad op til forventningerne; vegansk snasket junk food. Og det smager sååååååå godt jo! Vi besøgte den på Staringplein. Ikke det mest hyggelige sted at sidde, men med nok siddepladser, og ellers kan man altid tage det to-go.

Vi bestilte en Notorious Sumo Burger, Classic Shawarma Sandwich, Golden Crunchy Seaweed Sandwich og Parm Á San And Truffel Fries. Jeg havde bestilt burgeren, og spørg mig ikke hvordan jeg formåede at spise den hele! Den var kæmpe! Jeg er normalt ikke så meget til køderstatninger, så de to bøffer imponerede mig ikke så meget igen. Jovist – de havde i den grad smag og konsistens af kød, hvilket nok også er grunden til, at jeg ikke er den største fan. Men den veganske ost var helt fantastisk! Burgeren var snasket, som en burger skal være, og er den perfekte tømmermændsburger.

De to andre sandwich var også rigtig gode, dog noget besværlig at spise pga. mængden af fyld (men hvem ville klage over det?). Især shawarma sandwichen havde vi svært ved at tro var helt vegansk, for det smagte så meget af kødshawarma, at det næsten var skræmmende!

Trøffel fritterne var jeg virkelig imponeret over. Jeg har aldrig smagt noget lignende. De havde så meget umamismag, og var vildt lækre. Dog ved jeg ikke hvor meget, de passede til resten af maden. De er så specielle, at man næsten skal spise dem for sig.

Priserne ligger omkring 8-12 euro pr. stk. Og der er hele to lokationer i Amsterdam. Det er i hvert fald et sted jeg vil komme tilbage til, når jeg er i humør til lidt junk.

 

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar