Inspiration

Mandagsmotivation: Bliv komfortabel med det ukomfortable

Jeg finder mig selv for tiden lede efter inspirerende mennesker og historier, da jeg har erfaret, at det giver et kæmpe boost til min motivation for at gøre de ting, jeg brænder for. Så nu tænker jeg, at jeg vil dele lidt af det med jer. For hvis de motiverer mig, kan det måske også motivere dig. Jeg kan ikke garantere det bliver hver mandag, for jeg skal jo ikke dele noget, bare for at dele noget. Men mandage har desværre et ry for at være lidt træls; hvad hvis vi nu kan lave om på det? Her er i hvert fald en kvinde, der inspirerer og motiverer mig helt vildt: Luvvie Ajayis.

Luvvie Ajayis taler i sin Ted Talk omkring at turde være den første domino, at turde være den første der bevidst lader sig falde, at turde fortælle sandheden og udfordre normerne. Populært sagt: at være en firstmover. Selvom hovedpointen hos Luvie er, at turde at tale højt om de ting vi er bange for at sige, var det der inspirerede mig mest, hendes snak om at lære at bliver komfortabel ved det ukomfortable.

“I realize comfort is overrated. Because being quite is comfortable. Keeping things the way it’s been is comfortable. And all comfort has done maintain the status quo. So we’ve got to get comfortable with being uncomfortable…”

At træde ud af min comfort zone har været noget af det allermest givende for mig. Derfor bliver jeg ved med at udfordre mig selv. Dog betyder det også, at jeg sætter mig selv i ukomfortable situationer, hvor jeg indimellem længes efter tryghed, og sikkerhed og sætter spørgsmålstegn ved mine valg. Det tager tid at lære at blive komfortabel med det ukomfortable. Men som Luvvie taler om, så handler det om at minde sig selv om, hvorfor man gør det man gør, og om man har hjertet og sandheden med i det. Har man det, vil man ofte finde, at der ikke er nogen anden vej, end at omfavne det utrygge. For hvis der ikke var nogle der turde at gøre noget anderledes, ville ingenting ændre sig.

Jeg håber det satte din mandag lidt i skub, og du fik lidt motivation til at springe dig ud i det utrygge.

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar