Inspiration

Mandagsmotivation: Iværksætter Michael Haase

Billede credit: Plant Jammers Facebookside

Denne mandag vil jeg gerne sætte fokus på iværksætteren Michael Haase. Jeg er ret vild med dette interview i Politiken, hvor jeg fangede mig selv undervejs flere gange at sidde og nikke med, til hvad han siger. Hans ledelsesstil er super inspirerende, og noget jeg synes, man kan se effekten af i hans virksomhed. Dertil er historien og idéen bag hans iværksætterprojekt og business Plant Jammer også vanvittigt inspirerende. Dét at have skabt en virksomhed der kan være med til at gøre en forskel og hjælpe en masse mennesker, håber jeg også, at jeg en dag kan skabe.

Sejren er halvt vundet i det øjeblik, man bare møder op til den her kamp – hop ud i det, du drømmer om, tag den risiko – det er halvdelen af kampen, bare at møde op. Der er ingen, der har løsningen på forhånd – //Michael Haase

Hvis i ikke allerede har hørt om Plant Jammer, synes jeg, at i skal gå derind med det samme! Det er 100% gratis hjælp til at freestyle i sit køkken eller få tømt sit køleskab og samtidig være sikker på at resultatet bliver godt. Det er rigtig nok! Et computerdesign har udregnet, hvilke ingredienser der smager godt sammen, så man kommer omkring alle de 5 smagssanser, og indtænker samtidig også konsistens. Og det bedste af det hele; det er 100% plantebaseret! Kødfriedage vil blive betydeligt nemmere, for dem der ikke helt er sikker på, hvordan man kréere et lækkert måltid uden animalske produkter.

Og så har jeg været så heldig at være til hele to arrangementer hostet af Michael. Den ene var Plant Jammers launch party, og det andet var en collab med TastePlease, som jeg skrev om i denne instagram post: (begge gange har maden smagt sindssygt lækkert og med masser af inspiration til nye smagskombinationer).

Who would have thought of mixing raw zucchini and banana? @plantjammer of course! Plant jammer is such a cool tool in the plantbased kitchen. A must have in my opinion. I use it when I lack a bit of creativity. The intelligent computer system will let you know which ingredients in your kitchen mix well together so you won't end up with a dish that's lacking taste. Instead you can be almost certain that your dish will burst with flavor and most importantly have lots of umami in it! The weirdest combination the computer suggested was raw zucchini and banana, so Michael the owner, made this starter with those two ingredients mixed with a vinaigrette of oil, lemon juice, miso and probably something more and added lemon peel, almonds and cilantro seeds and fresh cilantro and it was so good that I have to make it myself and thus why I wanted to share it with you guys 😋👌

A post shared by Mo | 🌍📍Copenhagen, DK (@groennere) on

Rigtig god mandag derude! Jeg håber, det gav lidt inspiration og motivation med på din vej (:

 

 

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar