Bæredygtige tanker

Bog: Dyrenes Hemmelige Liv

En af de få bøger jeg har slæbt med mig til den anden side af kloden, er Dyrenes Hemmelige Liv af Peter Wohlleben. Bøger er tunge, og jeg er for længst blev kæmpe tilhænger af min kindle, hvor jeg kan tilføje alle de bøger jeg vil, uden at jeg tilføjer ekstra kilo til tasken. Det er altså smart!

Men Dyrenes Hemmelige Liv, som jeg fik i fødselsdagsgave tilbage i November, er en af de få trykte bøger, der har fået lov til at få en plads i tasken. Den er så fin, og de fleste af mine venner og familie har formentlig hørt mig snakke om den flere gange. Jeg har altid synes ,at dyreadfærd er utrolig interessant. At dyr ikke skulle kunne føle smerte, glæde og sorg, er mig en gåde, at mange mennesker tror på.

Dyrenes Hemmelige Liv er for alle dyreelskere! Jeg lærte så mange nye forunderlige ting; at musvitter lyver overfor deres venner, hvis maden er ekstra god, at egernet vil lave snydemadgemmesteder, hvis de tror de bliver overvåget, og hanen lokker hønsene tæt på ved at få dem til at tro, at den har fundet noget godt.

Peter Wholleben har skrevet en bog om dyr, som gør dem fortjent. Nogle mener at vi disneyficere dyrene, ved at give dem menneskelige følelser, men Wholleben argumenterer på videnskabelig bevis, hvordan nogle følelser er universelle for alle arter. Jeg kan på det varmeste anbefale bogen.

 

 

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Randi
  3. februar 2018 at 12:05

  Det lyder som en dejlig bog. Den skriver jeg fluks på min liste over bøger, jeg gerne vil læse. Tak for anbefalingen!

  • Besvar
   Mo Andersen
   8. februar 2018 at 0:37

   Det var så lidt! Håber også du synes lige så godt om den 🙂

  Skriv en kommentar