Steder og oplevelser

Opdatering fra Australien

Jeg har nu været nede i den svedende varme i Australien i 1,5 måned og har endeligt så småt stykket en tilværelse sammen hernede. Det føles som om, at jeg bogstaveligt talt har vendt op og ned på mit liv; jeg kører i den modsatte side (fucking skræmmende, men overraskende hvor hurtigt man vænner sig til det), taler engelsk mere end dansk (doh’), fået nye venner (jeg savner dog mine “gamle” venner derhjemme hver dag!) og fået en “familie” (som jeg bor hos) og fået et betalt job (næsten, lad os lige krydse fingre). Selvom alt går overraskende godt, føles det også meget overvældende. Alt er stadig meget nyt, og det er en meget anderledes følelse end blot at rejse rundt. Det føles som et andet liv, og jeg kan mærke, at jeg oftere har brug for lige at tage en dyb indånding og bare være mig selv.

Det har derfor været svært for mig at blogge. Alt mit fokus har været på at være hernede og få det hele til at fungere. Jeg spiser stadig kun planter, udforsker kombucha miljøet, prøver at leve så bæredygtigt som muligt og læser en masse bøger og artikler om emner, der inspirerer mig. Men det har ligesom bare kørt på autopilot. Jeg har været meget flittigere til at dele på min Instagram.

Men jeg savner at blogge! Og jeg kunne godt bruge din hjælp. Kære læser; hvad vil du gerne læse om? Jeg vil meget gerne lave et australsk twist på tingene, hvis det interesserer nogle. Forhåbentlig kommer jeg snart i gang med nogle nye køkkenprojekter, nu hvor jeg bor et sted mere fast. Og jeg har fået muligheden at låne et godt kamera, da jeg ikke ville slæbe mit tunge spejlrefleks herned.

Jeg håber at i har det godt derhjemme i kulden. Foråret er heldigvis på vej, og jeg vil savne synet af vintergækker, erantis, anemoner og skovene der springer ud i de flotteste grønne farver.

 

 

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Michael Skands
  15. marts 2018 at 12:00

  Hej Mo
  Fedt at du har kastet dig ud i livet. Min største oplevelse var også en tur til USA i 80’erne da jeg var helt ung. Boede hos en familie i en meget lille by der hedder Cody i staten Wyoming. En fantastisk oplevelse med rideture i bjergene og udflugter i nationalparken Yellowstone. Det er sådanne rejser der kommer til at definere dig og dit liv i fremtiden. Man ser det først mange år efter, når man kigger tilbage.
  Jeg faldt faktisk over din blog fordi jeg søgte på “Dyrkning af Citrontræ”. Jeg plantede selv et for nogle år siden og det er ved at vokse til nu.
  Håber du får et dejlig ophold i Australien!
  Hilsner fra Michael og Det bæredygtige bofællesskab Frikøbing i Hvalsø, Danmark

  • Besvar
   Mo Andersen
   18. marts 2018 at 6:39

   Hej Michael!
   Tusinde tak for din kommentar – det lyder virkelig som en fed oplevelse at bo et så specielt og lokalt sted i USA. Jeg har selv brugt meget tid i Californien i Santa Cruz og San Diego og savner det meget.
   Sjovt at du lige faldt forbi her i forbindelse med dit citrontræ. Mine træer derhjemme stortrives i en varm lys stue! Jeg håber du har lige så meget held med dine. Og så læste jeg lige lidt om jeres bæredygtige bofællesskab – hvor lyder det bare helt vidunderligt! Det vil jeg gerne ud og besøge en dag!
   Hilsen Mo

 • Besvar
  Mit nye arbejde i Australien ⋆ Grønnere
  20. juni 2018 at 1:49

  […] jeg har altså fået et nyt arbejde hernede i Australien. Jeg har byttet jordbærplantejobbet ud med fabriksarbejde der producerer bananbrød og pavlova, og […]

 • Skriv en kommentar